Algemene voorwaarden

 1. TER VERDUIDELIJKING
 2. Op deze 'website' en in de 'Algemene voorwaarden' verwijzen de woorden 'onze', 'ons' en 'wij' naar en deze website

 3. HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE
 4. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met:

  • a. Onze Algemene voorwaarden
  • b. De website op een wettige en legale manier te gebruiken.
  • c. Het alleen te gebruiken waarvoor het bedoeld is.
  • d. De veiligheid van de website niet in gevaar te brengen.

 5. BEVESTIGING VAN LEVERING
 6. De aanvraagbevestiging van het Electronic System Travel Authorization zoals vermeld in 'Veelgestelde vragen' is meestal binnen 72 uur. De aanvragen bij het United States Electronic System Travel Authorization kunnen in sommige gevallen ook langer duren. deze website is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen om welke reden dan ook, inclusief maar niet beperkt tot het volgende: zeldzame fouten gemaakt door medewerkers van de immigratiedienst, fouten gemaakt in de door jou verstrekte informatie, elektronische storingen en andere onvoorziene redenen. Deze omstandigheden zijn echter uitzonderlijk. Onze administratie neemt elke redelijke stap om de aflevering van jouw ESTA te versnellen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of vertraging, inclusief maar niet beperkt tot vluchten, tickets, rondleidingen, accommodatie, autoverhuur, congrestickets of andere gevallen, die het gevolg zijn van vertraging of afwijzing van jouw aanvraag. Door deze website te gebruiken, vrijwaar je deze website voor alle verliezen, juridische kosten, claims, uitgaven en aansprakelijkheden in verband met jouw gebruik.

 7. RESTITUTIES
 8. Restituties zijn mogelijk en worden voor aanvragen die zijn mislukt gehonoreerd. Het bedrag wordt via de oorspronkelijke betaalmethode aan de aanvrager terugbetaald. Raadpleeg voor meer informatie bij Veel gestelde vragen de vraag 'Kan ik geld terugkrijgen als mijn ESTA-aanvraag wordt afgewezen?’

 9. WIJZIGINGEN
 10. Deze website behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving elk deel van de 'Algemene voorwaarden' te kunnen wijzigen voor, maar niet beperkt tot, verbetering van de duidelijkheid, efficiëntie, bruikbaarheid en enige andere reden die deze website nodig acht. Deze website kan waar nodig zonder aansprakelijkheid of kennisgeving content toevoegen of verwijderen.

Vraag het hier aan